Gå til hoved-indhold

Om virksomheden

Virksomheden Poul Kudsk Træagentur ApS er grundlagt tilbage i 1974 af Poul Søndergaard Kudsk.

Med flid og dygtighed op gennem årene, har Poul Kudsk Træagentur formidlet tusindvis af m3 træ til et stort netværk af loyale Danske kunder.

Poul har gennem årene opbygget et stort stabilt netværk af savværker i Norden. Dette netværk af savværker er fortsat rygraden i virksomheden og udgangspunktet for alt det træ der leveres til vores Danske kunder.  

Vi har en stolt historie inden for træbranchen og har bevaret vores engagement i at levere træprodukter af højeste standard. Gennem årene har vi etableret os som en pålidelig partner for vores kunder, og vores dedikation til kvalitet og service har skabt langvarige relationer.

I dag ledes virksomheden af Torben Boskov Mikkelsen, der har brugt det meste af sit arbejdsliv inden for træbranchen. Hans ekspertise og passion for træ afspejler sig i virksomhedens fortsatte succes og evne til at imødekomme markedets krav.

I dag går virksomheden under navnet Kudsk Træagentur ApS og vi stræber fortsat efter at være en af branchens førende inden for træ formidling. Virksomhedens værdigrundlag har altid været rundet af kvalitet, ordentlighed og fairness, det værdigrundlag arbejder vi hver dag på at praktisere i alle henseender, så vi kan fortsætte med at bygge langsigtede relationer og et stærkt samarbejde med kunder og leverandører.

Vi sidder klar til at hjælpe på: